Prikriti znaki varanja?


Prikriti znaki varanja se razlikujejo glede na situacijo in ljudi, vpletenih v morebitno varanje. Če sumite, da vas partner vara, bodite pozorni na te znake:

  • sprememba v načinu govora: partner postane manj komunikativen, pogosteje se laže, postane žaljiv
  • spremembe v spolnosti: ni mu več do spolnosti in nežnosti z vami
  • spremembe v rutinah: na primer – pogosteje ostaja v službi
  • spremembe v izgledu: začne bolj skrbeti za svoj izgled, gre na lepotne posege ..
  • skrivanje telefona, računalnika, gesel
  • spremembe v družbenih omrežjih – začne brisati skupne fotografije, jih ne objavlja več, začne vam omejevati dostop do svojih družbenih omrežij …

Več znakov varanja najdete tu – znaki varanja. Več o varanju preberite tu – varanje.

Forum - vaša vprašanja, komentarji

    1. Z varalicami večinoma ne moreš doseči nič. One niso za fer odnos, tako da tudi pogovor večinoma ne bo uspešen. Če se že odločiš za soočanje , bodi odločen, neusmiljen in ultimativen – le tako boš morebiti kaj dosegel. klečeplazenje pa se ne obneslo nikoli!!! Praviloma imajo varalice hud problem same s seboj, potrebujejo psihoterapijo, ker sicer bodo 99% spet varale. Najbolj modra odločitev bi bila, da jim spakiraš kufre in jih brcneš čez prag….

  1. Pri meni je najbolj izstopalo, da je postala bolj skrivnostna glede svojih dejavnosti, komunikacije in dnevnih rutin. Kar nekaj je skrivala in bila živčnaa…. očitno ena izmed redkih tako slabih igralk, ker kot sem slišal znajo biti ženske varalice zvite lisice.

Forum - objavi komentar, vprašanje!

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja